Neljapäeval kirjutasime, et Muski käivitatud kaos ajendas Kirilli portfelli ümber kujundama jaotusesse 38% BTC, 38% ADA, 24% XRP. Langus jätkus nädalavahetusel ning kui Bitcoin hakkas lähenema 49 000 USD piirile, muutis Kirill jaotust 66% ADA, 33% XRP. Selle najal õnnestus väärtus säilitada ja Kirill on 10% plussis. 

Mõttekäik oli järgmine — Musk ründas Bitcoini keskkonna-teemadel, seega tundus mõistlik liikuda suurematesse energiasäästlikumatesse krüptovaluutadesse. Languse ajal oligi ADA survele hästi vastu pidanud, XRP jälle näis olevat ebaproportsionaalselt palju sisse saanud. Nädalavahetusel mõlemad rallisid ning Kirill oli tipphetkel ligi 20% plussis, paraku esmaspäeva hommikuks oli ralli tagasi alla müüdud. Kirilli portfelli väärtus on kirjutamise hetkel 442 eurot aprilli alguse 400 pealt. 

Kuna Kirill oli eelmises elus aktsiakaupleja (seda näitas teadjanaiselt ostetud sünnikaart) siis õrnalt meenutab turupilt investeerimise vaates talle sell in May and go away klišeed. See on loomulikult meelevaldne ja analoogiaga saab mängida ainult turupsühholoogia koha pealt, sest erinevalt börsil noteeritud firmadest ei teata krüptovaluutad tulemustest. 

Kauplemise vaates aga on karuturu rallid sageli kõige rämedamad ja hindu ekraani taga pidevalt refreshida viitsides võib praegusel ajal väga korralikult teenida. Näiteks need, kes ADA-t nädalavahetusel müüsid ning nüüd tagasi ostavad, tegid hea treidi ning kuuldavasti selliseid lükkeid ka Maardust mitte väga kaugel tehti. 

Peace out. 
 

Krüpto-Kirill on Ypsiloni väljamõeldud tegelane. Tema käsutuses on toimetuse liikmete reaalne raha, mida paigutatakse erinevatesse krüptovaluutadesse. Ypsilon ei oma ebarealistlikke ootuseid oma investeeringu tagasi saamiseks.

Kommentaarid
Copy