Esimesena võistlustules Levadia eLions ⟩ Algavad Kesk- ja Ida-Euroopa CS:GO Meistrivõistluste alagrupimängud

Andri Allas
, e-spordi suunajuht
Copy

CEE Champions ehk Kesk- ja Ida-Euroopa CS:GO Meistrivõistlused on regiooni suurim CS:GO turniir, mille auhinnafondiks on 20 000 dollarit. Eesti kvalifikatsioonidest pääsesid põhiturniirile Levadia eLions ja SC e-Sports. Alagrupimängudes paneb end esimesena proovile Levadia eLions.

Loosi tahtel mängib Levadia G-alagrupis. Võistkonna peatreeneri Lenzi sõnul võib loosiõnnega rahule jääda: «Kõige raskem grupp ei ole, aga nii 4glory kui b8 on tugeva taustaga rahusvahelised võistkonnad. Neist tugevaim ilmselt 4glory, kes mängib edasijõudnute liigas kõrgetel kohtadel.»

Levadia kohtub esimeses ringis aga Seriba võistkonngaa Gluh i nijem. «Esimene mäng õnneks on grupis kõige nõrgema vastase vastu, seega proovime 2-0 seisuga alagrupist edasi pääseda,» on Lenz Levadia edasipääsus kindel.

Foto: e-sport Media Group

Võrreldes CEE Championsi kvalifikatsioonimängudega on Levadia algkoosseis teinud läbi ka paar muudatust ning just käesolev turniir saab esimeseks suuremaks tõestuskohaks, kas muudatused on end põhjendanud. Levadia peatreener lubab põnevaid vastasseise: «Meie uus läbi tule käinud koossseis saab esimest korda päris kuumust tunda just CEE turniiril. Kuna harjutame endast tugevamatega ja tuleme päris hästi toime, siis arvan, et see on Levadia seni kõige tugevam koosseis. Seega ootused nii CEE turniiriks, kui uueks hooajaks on kõrged.»

G-alagrupi esimene mäng algab esmaspäeval kell 18:00. Levadia ning Serbia võistkonna mõõduvõtule on võimalik kaasa elada kell 19:00. Kõik mängud kantakse üle nii Postimees TV kui ka Twitch.tv vahendusel. Mänge kommenteerivad Karl-Alari Varma ja Tõnis Piirits ehk Seep.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles