KRÜPTO-KIRILL Episood 16. Vaesus on inimese enda otsus

Foto: Kollaaž / Kaido Veski / Ypsilon / Unsplash
Ypsiloni krüptotoimetus
Copy

Kui nii edasi läheb, on Kirillil varsti kuus samapalju punaseid päevi, nagu Nataljal. Viimase nädala jooksul oli Kirillil ainult kaks miinuspäeva ja needki tulid nädalalõpu sissevajumisest.

Kirill mõtleb mida eluga peale hakata, Binance kontol ajab raha üle ääre, taskus pole ikka mitte midagi ja Kirillile hakkab tekkima tunne, et rikkad elavadki ilma rahata. Staatuse küsimus, raha ehk polegi kulutamiseks? Kui Kirill endale kunagi Rolexi ostab, küsib ta kella endiselt vastutulijatelt. Ei hakka ju 13 000 eurot maksnud kella vaatamisega kulutama.

  • 20. okt - 1470€
  • 21. okt - 1540€
  • 22. okt - 1585€
  • 23. okt - 1563€
  • 24. okt - 1501€
  • 25. okt - 1609€
  • 26. okt - 1675€

Kirill mõtleb, et kui nii loll inimene nagu tema varsti rikkaks saab, siis on selleks võimeline igaüks. Ei ole kuidagi tõenäoline, et selle jutu lugejal Kirillist vähem oidu oleks. Seega ongi aeg teha lühike kokkuvõte sellest kuidas võimalikult kiiresti ja lihtsalt taskud raha täis toppida. Tegelikult annaks Kirill need nõuanded ajas tagasi iseendale, kui see kuidagimoodi võimalik oleks. Olnuks palju jama olemata.

  1. Laadi alla Binance app mobiilile ja arvuti desktopile.
  2. Tee läbi 2FA isikutuvastus, saada neile fotod dokumendist ja endast. Sul tuleb kaamera eest grimasse teha.
  3. Kanna 200 eurot Binance kontole, sissemakselt võetakse veidi teenustasu.
  4. Konverdi eurod stablecoiniks, soovitatavalt USDT-ks. Stablecoin on fikseeritud USD-ga ja selle all hoiab raha oma väärtust.
  5. Tutvu Binance rakendusega. Spot/Fiat market ja orderid on sinu rida, muud asjad on võimendustega ja seal hakkab sul kiiresti halb. Uuri ostu ja müügiorderite kohta. Mis asi on Limit order, mis asi Market order, mis asi Stop/Limit order. Youtube aitab. Market order on kõige kulukam, Kirill ostab ja müüb kõike Limiti või Stop/Limitiga.
  6. Konverdi minimaalne kogus (20USDT) stablecoini BNB-ks. BNB-on Binance enda krüptoraha ja su teenustasud võetakse nüüd sellelt ja odavamalt. Vahe on 0,1 vs- 0.025%. Kui nad hakkavad teenustasu suvalise krüpto pealt konvertima, hakkab sul teenustasusid nähes halb. Jälgi alati, et BNB varu oleks piisav.
  7. Hangi endale Tradingview pakett. Algustuseks kõige nõrgem, mingi 16 dollarit kuu. Saad seda kuu aega tasuta kasutada ja kui ei sobi, või ei taha krüptoga edasi tegeleda, saad lepingu üles öelda.
  8. Pane nii Binance rakendustes kui tradingviews favoriitideks krüptorahad, mida sul alguseks vaja tunda on. BTC, SOL, DOT, LUNA, LINK, UNI, XRP, MATIC, FTM, AVAX, THETA, ATOM. Uuri mida nende kohta kirjutab cointelegraph.com. Sealt pakutakse aeg ajalt ka nädalasoovitusi. BTC-d ehk bitcoini on vaja jälgida vaid seepärast, et BTC järgi liigub kogu altcoinide turg. Kui see paneb üles, tormab kõik järgi, kui see liigub alla, liiguvad sinna teised. Kui aimad BTC alumist vastupanupiiri ja ostad oma krüptod selle lähedalt, on sul hea päev ees.
  9. E-L ärka kell pool 7, vaata mida tradingview technical kellad selle või teise krüpto kohta päevaks näitavad. Osta kõigepealt neid milledel on päevasoovituseks "strong buy" antud. Seejärel tugevuselt järgmisi. Võta alati 4-5 erinevat, üks-kaks krüptot muudavad päeva loteriiks. Eelista rahasid mida saad suuremas ulatuses korvi pista, BTC liigub nii väiksel protsendiskaalal, et 200 euroga sealt midagi märgatavat välja ei pigista. Müü kell 23 õhtul. Laupäeval müü millagi pärast lõunat. Pühapäeval käi loomaaias, õhtul kell 8 osta korv taas täis. Ära armu ühtegi krüptorahasse, armu nende näitajatesse. Ära kohku langustest, ära müü põhjast.
  10. Kui kuu-paariga on punased miinuspäevad suures osas rohelistega asendunud, ja tõenäoliselt on, kuna üht teist hakkab selle ajaga kahe kõrva vahele jõudma, hakka kontole raha juurde kütma. Mida rohkem seal on, seda lõbusamalt päevad kulgevad.

See jutt, et Kirill nüüd raha kokku kühveldab, on linna mööda laiali läinud ja eile oli see barõga, kellele ta 3 sotta sees on, jälle ukse taga. Lõhkus ja laamendas, peksis peaga vastu ust aga kui Kirill talle läbi ukse valetas, et ta on tema jalaluude murdmise eest Pelguranna Borisile juba 750 eurot tükist välja käinud, ja et 300 äramaksmine oleks nüüd igasuguse turuloogika vastane, jäi ukse taga hiirvaikseks. Kirill ei teagi mis ukse taga toimub, ta pole kordagi uksest väljas käinud, tema krüpto on kusagil selles lauaarvutis ja kui keegi selle kaenlasse võtaks ja sellega minema paneks, ei näeks Kirill oma Rolexit kunagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles