Ameeriklased saidki bitcoin'i ETF-dega kauplemiseks rohelise tule ja loomulikult pumpasid nad kohe krüptost võimendusega nii palju välja kui võimalik, ajades turu alla ja kollasesse hirmutsooni. See jama kestab siiani. Muuhulgas lahkusid Wall Streeti poisid Kirilli 185 euroga. Sellised paugud on Krilli uue elu osaks, varem sai ta lihtsalt vastu hambaid, mistõttu ei pidanud ta hammastesse investeerimist mõttekaks.

Natalja elas turulangusele südamest kaasa, jõi ennast silmini täis ja keeras kõhuli tooli peale magama. Kättemaksuks ameeriklastele ja üldise meelsuse avaldamiseks lõikas Kirill öösel kääridega Natalja teksapükstelt tagumiku ära ning sättis laelambi ümber. Nüüd kumab ülevalt laest närustele aegadele kohast sinakat tagumikuvalgust. Värdjas Biden, Trumpi ajal sellist jama polnud, siis oli ameerika great again.

Krill ei läinud liiga närvi, ainult loobus alt korraks prahiks muutunud Uni-st ja vahetas selle elujõulisema Luna vastu. Edasi õppis ta närvilisel turul kauplemist, ridamisi väikseid võite ja kaotusi tegid kokku nulli, seega oli tal terve nädal tühja tõmblemist. Sellest esmaspäevast muutus turg veidi stabiilsemaks ja nüüd on Kirill siit sealt napsanud ja selle jutu kirjutamise hetkel kõigub kontoseis taas 1600 ümber ning liigub tasapisi üles. Loodetavasti. Viimase aja tegijad on olnud, Dot, Solana ja Luna ning mittetegijad Uni, Link ja Atom. Aga Kirill teab, et need asjad on muutumises.

Märksõnaks on distsipliin, riskide hajutamine, väiksed stabiilsed plusspäevad annavad pikemas perspektiivis parema tootluse, kui suurelt üles alla saagimine.

Natalja ei saa üldse naljast aru. Kirill ei saa aru miks, aga kohe mitte üldse ta ei saa...

Kommentaarid
Copy